Katsojaopas

Created with Sketch.

   

LIIKENNÖINTI

Ruohopatti sijaitsee Vetelin keskustassa urheilutalon vieressä, kentän osoite on Lehtisaarentie 9. Valtatie 13:lta (Jyväskylän tai Kokkolan suunnasta) tultaessa kentälle löytää helposti kääntymällä Hotelli Kampelin ja S-Market risteyksestä.

Kantatieltä 750 (Vimpelin suunnasta) tultaessa käännytään “Veteli” kylttien mukaan ja Vetelin keskustassa Pizzeria Balkanin kohdalta mäkeä ylös, kohti pesäpallokenttää.

 

 
 

Pesäpallokentän vieressä on parkkipaikkoja urheilutalon pihalla, pesäpallokentän ja urheilutalon välisellä pellolla, torin alueella ja kunnantoimiston pihassa. Myös keskuskoulun pihalta löytyy parkkipaikkoja.

Majoitusta etsiville erinomainen vaihtoehto on Hotelli Kampeli, joka sijaitsee noin 150 metrin päässä pesäpallokentästä.

 

VETELI SÄÄ

SÄÄ

Kentällä on noin 600 vakituista katsomopaikkaa ja näistä 400 katsomopaikkaa on katettuja.
Sateenvarjot eivät ole käytännöllisiä yleisötapahtumissa. Suosi sen sijaan sadeviittoja tai vastaavia sadesuojia.
Kolmospuolella “aurinkokatsomo” ei ole katettu ja se onkin aurinkoisella säällä suosittu katsomonosa. Varaudu kuitenkin auringonpaisteeseen esim. aurinkorasvalla, päähineellä ja aurinkolaseilla.

 

OHEISPALVELUT

Ruohopatin kentällä on myyntipisteitä joista saa mm. kahvia, makkaraa ja virvokkeita. Jaksotauolla kannattaa varautua mahdollisesti jonottamiseen.
Kentällä ei ole alkoholinmyyntipisteitä. Huom! Selkeästi humaltuneet ja häiritsevästi käyttäytyvät henkilät voidaan järjestysmiesten toimesta poistaa tapahtuma-alueelta.

Kentän WC-tila on kioskin ja pääkatsomon välissä. Kenttäalueella on hyvin rajalliset WC-tilat joten urheilutalon aulasta löytyy isommat tilat. Urheilutalo sijaitsee aivan kentän vieressä.

MUUTA

Lemmikkien tuominen Ruohopatille on sallittua, mikäli se ei aiheuta häiriötä kanssakatsojille ja urheilutapahtumalle. Lemmikkien tulee olla jatkuvasti kytkettynä sekä valvonnan alaisena.

Kenttäalueella on tupakointi kielletty. Tupakointialue sijaitsee pääsisäänkäynnin läheisyydessä merkityllä alueella.