Harjoitusottelu VePe-Tu

Created with Sketch.

Harjoitusottelu VePe-Tu

Maanantaina pelasimme kevään ensimmäisen harjoitusottelu Toholammin urheilijoita vastaan. Alusta asti oli selvää, että ketään ei jätetty sitomaan piikkareita yksin vaan melkein kaikki asiat onnistuttiin tekemään yhdessä joukkueena. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja keli ei olisi voinut lämpimämpi olla. Rosteristamme puuttui Sofia Huusko, Rebekka Kalliokoski,Nea Nisula, Noora Mastokangas ja pelinjohdosta Juha Kalliokoski.

Avausjaksoon lähdimme Valmentaja Jyrkän hyväksi näkemällä kokoonpanolla ja ensimmäinen jakso päättyikin 11-12. Toisessa vuoroparissa meidän naiset onnistuivat takomaan kahdeksan juoksua kun taas Toholampi paukutti tasaisesti juoksuja joka vuoroparissa. Joukkue piti hienosti yhtä ja painopisteet, mihin olimme kiinnittäneet huomiota niin pitivät hyvin. Virheitä ei tullut sisävuorossa ja ulkopelissä vastustaja löi todella hienoilla lyönneillä juoksuja.

Toiselle jaksolle muutimme hieman kokoonpanoa ja sekin oli hienon näköistä tekemistä. Mutta silti vastustaja kirjasi jakson itselleen ollen meitä parempi lukemin 3-6.

Kotiutuslyöntikilpailun järjestimme vielä yhdessä Toholammin kanssa.

Pelinjohtajan lausahduksia:
“Kaikenkaikkiaan naiset tekivät juuri sen mitä osasin odottaa, eteneminen oli hyvää ja pallon kanssa ei pahemmin pompoteltu”
“Emme halua että kukaan harrastaa tätä lajia turhaan, eli kaikille tasapuolisesti roolia ja tekemistä,sitä vartenhan me olemme treenanneet. Kun yhdessä tehdään ja nautitaan pelaamisesta, niin silloin tiedämme pystyvämme mihin vain, mutta ennenkaikkea yleisö ja me itse nautimme pelistä”.

Kevään yleisöennätyskin meni kirkkaasti puhki, olihan se mahtava keli ja viihdyttävää pesäpalloa. Näillä on hyvä jatkaa eteenpäin.
Seuraava peli onkin jo sarjan avaus Oulaisissa 19.5.